1.jpg

Beste muziekliefhebber,


Als gemengd koor kleurt de Gregoriusgilde immers al meer dan driekwart eeuw het muzikale leven in en rond Oudenaarde.
Maar wist u ook dat het koor al 25 jaar cultuurreizen organiseert voor haar leden en partners? Verschillende Europese landen werden reeds aangedaan: Frankrijk (Champagne, Normandië, Parijs), Italië (Rome), Oostenrijk (Wenen), Tsjechië (Praag), Hongarije (Budapest), Spanje (Barcelona, Madrid), ...
Dat willen wij vieren met een Aperitiefconcert. Op 2 juni 2024 om 10.30 uur nemen wij u in CC Maskerade te Mater graag mee op een muzikale vliegreis langsheen deze boeiende plaatsen. Dat doen we in het gezelschap van eminente componisten zoals Schubert, Smetana, Brahms, Gjeilo, Lennon-McCartney, ... Ook enkele minder bekende, maar daarom niet minder verdienstelijke toondichters zijn van de partij!
Na het concert bieden wij u in de foyer graag een aperitiefje aan en de gelegenheid tot een gezellige babbel met onze zangers en dirigenten.
'Boarding passes' voor deze rondreis doorheen Europa (€ 15) zijn te verkrijgen bij de leden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal plaatsen aan boord is beperkt, wees er dus snel bij!


Tot op ons aperitiefconcert?

Met dank aan onze sponsors:

moore stephnes logo og

IDS MeerDanGroen

Kwaliteitsslagerij VDB Mundo eventsSanderusPanda.png